Els atletes vila-realencs brillen al Campionat Autonómic sub-18

Jun 20, 2019 | VILA-REAL

El cap de setmana passat es va disputar el Campionat Autonòmic sub-18 a la capital del Túria on els atletes més destacats del Club Atletisme Vila-real arribaven en el seu millor estat de forma

Ariana Gómez va competir en salt d’alçada millorant la millor marca de la temporada e igualant la seua millor marca personal. Amb 1,65 m es va fer amb l’or en aquesta prova. La seua germana, Milena Gómez, no va tindre la sort de cara, i es va quedar a les portes de aconseguir la mínima de participació per al Campionat Nacional. Al final aconseguia un quart lloc amb una marca de 1,56 m. Milena, que també va participar en el salt de llargada, amb vent en contra va aconseguir fer el millor salt amb 4,96 m i es feia amb la cinquena posició. Milena, que no ha tingut la sort de cara durant la temporada estival, s’ha quedat a 1 cm de la mínima de participació per al Campionat Nacional en salt d’alçada i a 10 cm en salt de llargada.

Lleida

Claudia Artero, a la prova de 400 metres llisos tornava a millorar la seua marca quedant-se també a unes poques centèsimes de segon per a aconseguir la mínima de participació per al Nacional sub-18. Finalment va acabar pujant al segon lloc del podi amb una marca de 1:00:73.

Andreu Madrigal a la prova de 2000 metres obstacles arribava en un gran estat de forma per a aconseguir la desitjada mínima de participació al Campionat Nacional, fent marca personal en les dos anteriors competicions, va tindre la mala sort de que els temps van ser invalidats. Un mal recompte de les voltes va fer que els atletes corregueren 400 m més del que tocava. Encara així es va fer amb la segona posició i amb la sensació de poder baixar encara més la seua marca personal.

Per últim, Cristina Vidal arrodonia la temporada amb una setena plaça a la prova de llançament de martell, millorant la seua marca personal que arribava fins als 28,74 m.

 

Classificades per al Campionat Nacional

Tant Ariana Gómez com Claudia Artero han sigut seleccionades per a participar en el Campionat Nacional que es disputa en Castelló els dies 22 i 23 de juny a les instal•lacions de Gaetà Huguet.

UAB

Ariana en salt d’alçada es posiciona entre les huit primeres del ranking nacional i Claudia Artero, tot i encara que sense haver aconseguit la mínima de participació, finalment ha sigut seleccionada.

Més notícies…