Falomir signa el decret de delegacions amb la composició del nou Govern municipal

Jun 17, 2019 | L'ALCORA

“Afrontem aquesta nova etapa amb moltes ganes i il•lusió. Treballarem des del primer minut per tal de complir el nostre programa electoral”

L’acabat d’investir alcalde de l’Alcora, Samuel Falomir, ha signat aquest matí el decret de delegacions corresponent a cada membre de l’executiu local.

Lleida

En aquesta nova etapa política, en la qual el primer edil assumeix les àrees de Medi Ambient, Personal i Policia, l’organigrama queda de la següent manera:

Ana Huguet, que ostenta la primera tinença d’alcaldia, està al capdavant de les regidories de Cultura, Patrimoni, Turisme, Comerç i Normalització Lingüística. Vanessa Périz dirigeix les regidories d’Educació, Festes i Biblioteca i, a més, ocupa la segona tinença d’alcaldia i el càrrec de portaveu del grup municipal socialista.

Robert Tena, tercer tinent d’alcalde i portaveu del Govern, porta Hisenda, Promoció Econòmica (que inclou Ocupació i Indústria) i Transparència.

Manu Rubio, quart tinent d’alcalde, està al capdavant d’Esports, Joventut, Participació Ciutadana i Noves Tecnologies.

Ángeles Ibáñez, que ostenta la cinquena tinença d’alcaldia, és l’encarregada de Serveis i Parcs i Jardins.

Tica Pons, per la seua part, assumeix les àrees de Polítiques Inclusives, Igualtat, LGTBI, Tercera Edat i Sanitat.

Julián Tena dirigeix Urbanisme, Obres, Camins, Cementeri i Brigada Municipal i Ricardo Porcar assumeix les àrees de Pedanies, Transport, Naturalesa i Ermites.

Cal destacar que 5 dels 9 integrants del Govern municipal, Vanessa Périz, Tica Pons, Julián Tena, Manu Rubio, Ángeles Ibáñez i Ricardo Porcar, són nous en la Corporació, només repeteixen, a més de l’alcalde, Ana Huguet i Robert Tena.

UAB

Afrontem aquesta nova etapa amb moltes ganes i il•lusió. Treballarem des del primer minut per tal de posar en marxa les iniciatives incloses en el nostre programa electoral, a més d’altres projectes per transformar l’Alcora i millorar benestar dels nostres veïns i veïnes” ha destacat el nou equip de govern liderat per Falomir.

Més notícies…