Esther Lara revalida la alcaldia de l’Ajuntament de les Alqueries

Jun 15, 2019 | LES ALQUERIES

L’alcaldessa ha pres possessió del càrrec amb els vots del PSPV-PSOE per ser la força més votada a les últimes eleccions

Esther Lara ha revalidat l’alcaldia de les Alqueries en el plenari d’investidura celebrat hui a l’ajuntament de la localitat. Lara ha segut votada pels cinc regidors del seu partit i ha fet valer ser la força més votada a les últimes eleccions, ja que els altres tres grups que conformen el plenari, Partit Popular, Ciudadanos i Compromís, han votat al seus propis candidats. Lara ha explicat que “assumisc el càrrec i ho faig amb total humiltat, perquè tornar a ser la representant de les meues veïnes i veïns, és una satisfacció i una cosa per la qual hem treballat molt, deixant moltes coses de banda, però que sense dubte, mereix la pena. Vull agrair de forma molt especial a la gent de les Alqueries que ha confiat en nosaltres per a encapçalar el govern municipal després de quatre anys durs al front del mateix. Vull dir-los que no els decebrem, que anem a lluitar cada dia per portar a terme una gestió responsable que faça del nostre un poble millor, amb millor qualitat de vida per a les nostres veïnes i veïns i amb més serveis públics, sempre dins de les possibilitats del nostre consistori i amb el compromís d’optimitzar al màxim els recursos per tal de que no siguen una càrrega excessiva per a la ciutadania”.

Però també vull agrair als qui no han confiat en el grup de regidores i regidors socialistes, perquè també anem a governar per a elles i ells. Anem a escoltar a la gent, pense com nosaltres o no, ja que hem de construir el nostre municipi entre totes i tots, comptant amb l’opinió de tots els grups polítics ací representats en el plenari, amb la mà estesa per a treballar en benefici de les Alqueries, que és el que hem de fer els representants polítics” ha indicat la recent nomenada alcaldessa que afegix que “volem governar per a transformar la societat. Administrar d’una manera justa, equitativa, igualitària, seriosa i responsable els diners de tots. A la il•lusió li hem de sumar molta força, la que m’heu donat entre totes i tots per a continuar al front d’aquest projecte. Una força que utilitzaré per a aconseguir l’objectiu que ens hem marcat, que no és altre que contribuir que les Alqueries siga una ciutat en la qual es visca bé. Assumisc el càrrec amb la voluntat de ser l’alcaldessa de totes i tots els alcriers, com he dit, sense excepcions i sense distincions ideològiques ni de cap altra forma”.

Castellón destino

Per últim, Lara ha comentat que “sabem que ens queda molt per fer, però que anem pel bon camí. Anem a treballar amb honradesa des d’un projecte progressista, i per a la gent. Anem a formar un govern per a unir. Un govern per actuar des de el sentit comú. Volem fer avançar el nostre poble amb propostes realistes, amb normalitat, sense estridències, estant dia a dia a l’ajuntament i atenent les peticions de les veïnes i veïns, treballant per al nostre municipi” i ha agraït que “les Alqueries haja comptat amb mi i l’equip que encapçale per a fer possible aquest somni i vull fer públic el meu compromís de deixar-ho tot per a intentar que el nostre municipi siga un lloc on tothom desitjaria viure”.

Més notícies…