Aixa Salvador, la jugadora internacional castellonenca, renova amb el Femení A del Villarreal CF i jugarà en Primera Divisió B

Jun 6, 2019 | VILLARREAL C.F.

El Villarreal CF i Aixa Salvador han arribat a un acord de renovació. La davantera castellonenca jugarà en el Femení A del club una temporada més. Així, la internacional espanyola defendrà els colors del Submarí en Primera Divisió B després de consumar-se l’ascens de categoria en aquesta passada campanya.

Caixabank

Amb la temporada que ve, Aixa Salvador sumarà nou campanyes consecutives en la #CanteraGrogueta (va començar en el club en la campanya 2011-2012). El seu creixement com a futbolista ha sigut meteòric, sent peça fonamental en l’equip dirigit per Sara Monforte.

Benicàssim
UAB

Al llarg del passat 2018, Aixa Salvador es va proclamar Campiona d’Espanya amb la Selecció Valenciana, Campiona d’Europa amb Espanya Sub-17 i Campiona del Món amb Espanya Sub-17.

Lleida

Més notícies…