L’alcaldessa de Castelló visita l’exposició de Vespas i Lambrettas

Jun 1, 2019 | CASTELLÓ

L’alcaldessa en funcions de Castelló, Amparo Marco, ha assistit a les activitats programades amb motiu de la desena concentració Vespazahar que acull aquest cap de setmana en la capital de la Plana 300 Vespas i Lambrettas. Més de 500 persones, aficionades a aquest singular vehicle, tant de Castelló com de la resta de localitats espanyoles, participen en la concentració, que fa recorreguts per les diferents localitats de la província.

Aquest dissabte està prevista una excursió motoritzada per 11 municipis, una exposició de Vespas i Lambrettas en la plaça d’Espanya i un recorregut nocturn des del centre de Castelló fins al Grau. La concentració conclourà el diumenge, amb una ruta matinal per Castelló, el Grau i Benicàssim. Una truita monumental per als participants posarà punt i final al programa de Vespazahar 2019.

Caixabank

La alcaldesa en funciones de Castelló, Amparo Marco, ha asistido a las actividades programadas con motivo de la décima concentración Vespazahar que acoge este fin de semana en la capital de la Plana a 300 Vespas y Lambrettas. Más de 500 personas, aficionadas a este singular vehículo, tanto de Castelló como del resto de localidades españolas, participan en la concentración, que hace recorridos por las distintas localidades de la provincia.

Benicàssim
UAB

Este sábado está prevista una excursión motorizada por 11 municipios, una exposición de Vespas y Lambrettas en la plaza de España y un recorrido nocturno desde el centro de Castelló hasta el Grau. La concentración concluirá el domingo, con una ruta matinal por Castelló, el Grau y Benicàssim. Una tortilla monumental para los participantes pondrá punto y final al programa de Vespazahar 2019.

Lleida

Més notícies…