El Villarreal CF brinda per la permanència i realitza l’ofrena de final de temporada a Sant Pasqual

May 22, 2019 | VILLARREAL C.F.

El Villarreal CF va realitzar ahir a la vesprada el tradicional brindis per la permanència, una temporada més, en Primera Divisió. Al contrari que en campanyes anteriors, en aquest curs es va celebrar junt a la Basílica de Sant Pasqual, minuts després d’haver realitzat, a més, una ofrena al patró local. L’acte, encapçalat pel president Fernando Roig, va comptar amb la presència dels membres de la directiva, consell d’administració i una nombrosa representació de futbolistes del primer equip groc. També van assistir l’alcalde de Vila-real, José Benlloch, el president de l’Agrupació de Penyes del Villarreal CF, José Luis Alcón, i diverses desenes d’aficionats grocs, que van voler acompanyar al Submarí en aquesta simbòlica celebració. 

Caixabank

Borriana

El màxim mandatari groc, Fernando Roig, va aprofitar l’oportunitat per a valorar la permanència del club en l’elit del futbol espanyol: “Amb l’esforç de jugadors, afició, el poble i tota la gent que rodeja al club, hem aconseguit estar un any més en Primera Divisió. És molt complicat i hem de valorar-ho. Esperem tornar a fer-ho la temporada que ve, encara que molt abans“.

UAB

El president de l’APV, José Luis Alcón, va assenyalar que aquesta temporada ha de servir per a aprendre de cara al futur: “Segur que aprenem tots d’aquesta situació i ens serveix per al futur. L’afició ha d’estar sempre amb l’equip i així ho farem“. A més, l’APV ha rendit un homenatge a José Manuel Llaneza pels seus 25 anys en el Villarreal CF, entregant-li un xicotet obsequi per la seua incontestable labor en el  club durant tot aquest període.

Benicàssim

Per la seua banda, José Benlloch, va assenyalar la importància del club groc en la ciutat de Vila-real: “És una alegria que el Villarreal seguisca un any més en Primera Divisió. Ens jugàvem la permanència en les festes patronals de Sant Pasqual i vam poder disfrutar encara més d’aquest important èxit per a l’equip, però també per a la ciutat“.

Més notícies…