Juan Fuster convocarà una consulta per a que Borriana transforme el centre

May 21, 2019 | .Borriana, MUNICIPALS

El candidat del PP per Borriana llançarà un concurs de idees per a dinamitzar l’àrea comercial i remodelarà parques i jardins com el de Quarts de Calatrava

Juan Fuster deixarà en mans de la ciutadania el projecte que ha de transformar i dinamitzar la zona centre. L’objectiu és que “siguen els meus veïns els que definisquen què futur desitgen perquè el cor comercial de la nostra ciutat torne a bategar, perquè es potencie el centre que és una oportunitat i perquè es promocione la riquesa dels nostres comerços perquè la seua oferta és sinònim de prosperitat”.

Lleida

Per a Juan Fuster, “Borriana ha de desenganxar. La paràlisi i el tancament de negocis ha de donar pas a una nova etapa d’il•lusió i desenvolupament. I per a aconseguir-ho és fonamental comptar amb l’opinió dels nostres veïns”. El candidat del PP celebrarà una consulta ciutadana perquè els veïns decidisquen què futur desitgen perquè Borriana desenganxe. I ho farà després de convocar un concurs d’idees per a oferir diferents alternatives, “perquè desitge que els meus veïns decidisquen lliurement quin és la millor opció per a Borriana”.

Aquest projecte ambiciós forma part de la cartera “de reptes que la ciutat mereix aconseguir perquè ha de recuperar el lideratge que va ostentar durant anys en matèria comercial i d’oci”. I amb aquesta ambició “que és la que entusiasma a aquest equip de veïns per a treballar per Borriana, és la que garanteix que anem a aconseguir qualsevol objectiu que ens marquem”.

Fora dels despatxos, en el carrer, amb els veïns, el PP planteja remodelar i renovar parcs i jardins a més de zones de joc. “Volem espais enjardinats, que conviden a la trobada i a l’oci, al diàleg. I creiem que hi ha espais que mereixen una remodelació integral com demanden els veïns del parc Quarts de Calatrava”.

UAB

Perquè tal com ha declarat Juan Fuster, “este és un projecte que abraça als ciutadans i que els escolta. Comptant amb els veïns assegurem l’èxit d’un programa que treballa des de la humilitat per a servir als veïns i ambiciona la prosperitat que mereix Borriana. Perquè el moment és ara de deixar arrere una etapa grisa i estancada per a mirar amb il•lusió i energia cap al futur que garantisca oportunitats”.

Més notícies…