La Regidoria de Territori inverteix 16.000 euros a petició de l’associació de veïns del barri de Sant Ferran, després d’advertir de la perillositat de la glorieta

L’Ajuntament de Vila-real ha iniciat aquesta setmana les obres de recreixement de la rotonda que uneix les avingudes d’Itàlia i Alemanya amb el carrer de Sant Manuel, amb l’objectiu de garantir la seguretat del trànsit.

A través de la Regidoria de Territori s’han invertit 16.000 euros per als treballs, centrats en l’ampliació dels marges de la mitjana i part de la vorera del carril que transcorre en direcció cap a Borriana, la qual cosa obliga els conductors a reduir la velocitat abans d’entrar a la glorieta, reduint així la perillositat.

El regidor de l’àrea, Emilio Obiol, explica que la intervenció es realitza després de rebre i estudiar la petició de l’Associació de Veïns del Barri de Sant Ferran, que havia advertit del risc que suposava la rotonda, ja que “els vehicles que circulen en direcció cap a l’Est podien entrar directament sense frenar i fer quasi recta la rotonda, la qual cosa posava en perill a altres conductors que ja es trobaven dins”.

Els treballs, executats per una empresa local, seguint la filosofia de l’Ajuntament, “són una mostra més que amb un pressupost ajustat i intervencions senzilles s’aconsegueixen grans resultats i aviat comprovarem que les obres, a banda de donar resposta als veïns i conductors que transiten cada dia per la zona, han servit per a garantir la seguretat en els vials que transcorren per dins de la nostra ciutat”.

(Foto: Google Maps)

error: Contingut protegit!