Més de 300 veïns, entre ells figures com Varea, assisteixen a la presentació d’un “equip que es dóna la mà per a treballar i recuperar lideratge i serveis”

Més de 300 veïns han assistit aquesta vesprada a la presentació de “l’equip de veïns” amb el qual María Tormo, candidata del PP a l’alcaldia, “ix a guanyar per Almassora”. La Casa de la Cultura ha congregat a representants d’associacions de veïns, clubs i institucions, així com figures del toreig, com Varea. “És una sort poder comptar amb el meu poble en un acte en el qual desitgem compartir la il•lusió que ens motiva a treballar per Almassora”.

María Tormo ha estat abrigallada per Alberto Fabra, expresident del Consell, i Begoña Carrasco, candidata del PP a l’alcaldia de Castelló. Al costat d’ella, Luis Martínez, candidat número 2 als Corts que ha posat en valor el talent i la implicació d’una candidata “solidària, generosa i apassionada”. “Est és un projecte que desitja que els qui guanyen siguen els nostres veïns, unir-nos per a desenganxar de la paràlisi en la qual hem caigut durant quatre anys, perquè el meu poble mereix prosperitat, desenvolupament, creixement i lideratge”, ha considerat Tormo.

Per a aconseguir-ho, María Tormo ha presentat una candidatura de “veïns, de postures i d’opinions que conformen el meu poble. Perquè no tots pensem igual però sí tots volem el mateix: prosperar”. I amb aquest objectiu, “anem a treballar tots units per a transformar la paràlisi i l’estancament en oportunitats i desenvolupament”.

El col•legi Regina Violant, la remodelació i ampliació de l’institut Álvaro Falomir, són prioritàries al costat dels col•legis Ambaixador Beltrán i Santa Quitèria. La construcció d’un poliesportiu, el desenvolupament de la pantalla verda o l’enderrocament de l’edifici 167 sense contraprestacions han de ser realitats. I tot açò sense ignorar a les famílies, “a les quals devem una política econòmica que invertisca en elles enfront d’els qui els pugen els impostos”, ha considerat María Tormo. Una política “de serveis que millore les condicions de neteja i salubritat del nostre poble i que reforce la seguretat per a garantir als nostres veïns la seua tranquil•litat i benestar”.

error: Contingut protegit!