Deu dies per a l’actuació del reconegut cantautor Víctor Manuel en el Teatre Payà de Borriana

Abr 16, 2019 | BORRIANA

L’artista asturià actuarà el pròxim 26 d’abril a partir de les 21.00 hores en un Teatre Payà per al qual ja s’han venut prop de la meitat de les entrades disponibles

El pròxim 26 d’abril i a partir de les 21.30 hores aterrarà a Borriana l’últim espectacle, «Casi nada está en su sitio», del reconegut cantautor Víctor Manuel, per al qual ja s’han venut prop de la meitat de les entrades disponibles per al concert. Els representants de l’empresa organitzadora, TALIA, Jorge Gómez Montoliu i Quino Barrachina han volgut destacar que “estem molt contents d’un Teatre com el Payà, dels millors a nivell tant autonòmic com nacional quant a instal•lacions i prestacions, així que animem a tothom a adquirir la seua entrada, ja que en pràcticament tots els concerts d’aquesta gira, Víctor Manuel ha esgotat les localitats,”. Així, a deu dies de l’espectacle en el Payà, el ritme de venda d’entrades està sent bastant bo, per la qual cosa des de l’organització han volgut “fer una crida perquè aquelles persones que desitgen adquirir la seua entrada ho facen com més prompte millor, per a així poder optar per les diferents tarifes existents depenent del lloc que s’ocupe dins de la platea del teatre”.

Lleida

I perquè els seguidors i les seguidores de Víctor Manuel, i aquelles persones que desitgen gaudir de l’espectacle «Casi nada está en su sitio», s’animen també s’ha volgut recordar que “el concert compta amb els sis músics de la banda de Víctor Manuel, que a més de presentar el seu últim treball, també interpretarà els clàssics de sempre, per la qual cosa nosaltres posarem tot de la nostra part perquè el Teatre Payà torne a lluir i acollir un concert tan especial com aquest”.

UAB

Les entrades per al concert poden continuar adquirint-se tant a través d’Internet en la web victormanuel.es com en diferents plataformes com yalastengo.com i també de forma presencial a Borriana en l’establiment de Buraudio situat en L’Escorredor núm. 58, i a Castelló en Discos Medicinales i Discos Ritmo.

Més notícies…