L’Alcora inicia un nou projecte per millorar l’accessibilitat i la mobilitat per als vianants

Abr 15, 2019 | L'ALCORA

L’actuació contempla 10 rebaixos i adequació a la normativa de passos de vianants situats a la zona del centre de salut

L’Alcora continua executat obres per tal de facilitar la mobilitat per als vianants i l’accessibilitat en el municipi. L’Ajuntament ha posat en marxa un nou projecte, amb un pressupost aproximat de 15.000 €, que consisteix en l’execució de 10 rebaixes de voreres i adequació a la normativa vigent en passos de vianants situats als voltants del centre de salut, concretament als carrers Excel•lentíssima Diputació, Barranco Viver i Doctor Federico Michavila Paús.

Lleida
UAB

Amb aquest tipus d’actuacions es propicia l’eliminació de barreres arquitectòniques, una prioritat de l’Ajuntament, a fi d’aconseguir un poble més amable i segur”. Al mateix temps -segons explica l’alcalde, Samuel Falomir- s’avança en matèria d’igualtat “centrant l’atenció en aquelles persones que pateixen problemes de mobilitat”.

Més notícies…