La participació és d’àmbit nacional i està oberta a tots els fotògrafs, aficionats o professionals de la geografia espanyola

L’Ajuntament de Nules ha presentat les bases per a la convocatòria del “I Concurs de fotografia habitatges primera línia platja de Nules 2019”, que permet concursar a tots els fotògrafs, aficionats o professionals a escala nacional i als membres de la Federació Llevantina de Fotografia (FLF) i de la Confederació Espanyola de Fotografia (CEF) d’altres països.

Nules té un gran patrimoni cultural a la platja i cal donar-li visibilitat. Aquest concurs de fotografia servirà per a promocionar-lo i donar-lo a conéixer. A més, té unes bases enfocades cap a totes les persones que estiguen disposades a participar-hi i captar el millor d’aquests habitatges que es troben a primera línia de la nostra platja”, explica David García, alcalde de Nules.

S’atorgarà un primer premi de 750 euros a la millor fotografia, un segon premi de 150 euros i un tercer premi de 100 euros. Cal destacar que s’invita a les persones i famílies que tinguen fotografies antigues de la platja de Nules a presentar-les, siguen o no de la seua autoria. Les elegides seran premiades amb un diploma de l’Ajuntament.

La data límit d’admissió de fotografies és l’1 de setembre i els premiats seran elegits a meitat del mes de setembre. La participació es pot fer presencialment o enviant les fotografies per correu postal a l’Oficina de Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Nules. Les bases es poden consultar a la web municipal www.nules.es .

error: Contingut protegit!