Cinc bandes arribades des d’Albacete i Alacant i l’amfitriona actuaran els dies 30 i 31 a la basílica de Sant Pasqual i a la plaça de la Vila

La música de les cornetes i tambors de l’XI Pregó Musical Ciutat de Vila-real anuncia aquest cap de setmana l’entrada de ple en programació de la Setmana Santa de Vila-real, declarada d’Interés Turístic Provincial. La trobada, organitzada per l’Agrupación Musical Virgen de Gracia, amb la col·laboració de la Junta Central de Setmana Santa i la Regidoria de Turisme, congrega en aquesta edició a cinc bandes procedents d’Albacete i Alacant, a banda de l’agrupació amfitriona.

Els dies 30 i 31 tindran lloc les actuacions de diferents agrupacions, que començaran el dissabte a la vesprada, a les 19.30 hores a la basílica de Sant Pasqual. En aquest cas, seran l’Agrupació Musical Sant Sepulcre del Raval de Gandia i la Banda de Cornetas y Tambores Sentencia d’Albacete. El diumenge 31, les actuacions es traslladen a la plaça de la Vila, on a les 11.30 hores actuaran l’Agrupación Musical Santa Cruz, d’Alacant; l’Agrupación Musical Nuestro Padre Jesús de la Salud y la Humilidad, de Benidorm, i l’Agrupación Musical Virgen de Gracia de Vila-real.

El regidor de Turisme, Diego Vila, ha animat a tots els veïns a eixir al carrer per a conéixer més de prop aquest esdeveniment, “que cada any marca l’entrada de ple a la Setmana Santa Local, amb les actuacions de diferents agrupacions arribades des de diferents punts que, al seu torn, atrauen nombrosos visitants”.

error: Contingut protegit!