Èxit d’assistència al trinquet municipal

Dilluns es va disputar el XI Trofeu Magdalena de pilota valenciana 2019 a Castelló. Des de les 16:30 es va viure l’espera dels pilotaris enmig d’un gran ambient fester. L’entrada al trinquet va ser acompanyada per la música de dolçaines mentre els jugadors portaven la tradicional canya de la Romeria.

Abans del començament de la partida i en presència del regidor d’Esports, Enric Porcar, i del director general d’Esports de la Generalitat Valenciana, Josep Miquel Moya, el Club Pilotari va entregar la distinció del Socarrat Pilotari a Serafí Guillamon de Vistabella per la seva tasca com a voluntari i monitor de pilota en l’escola de persones amb malaltia mental (CRIS).

La partida va estar molt igualada i emocionant i no es va decidir fins al final. Els blaus (Genovés II i Javi) van estar a punt de empatar a 55, però Soro III i Héctor es van imposar amb un 60 a 50 final, emportant-se així el premi de 400 euros. El públic assistent va aplaudir intensament els punts més espectaculars, gaudint del joc amb comoditat gràcies als recentment estrenats coixinets que ha aportat el Patronat d’Esports, que serveixen també per a protegir-se de pilotades inoportunes.

La presidenta del Club Pilotari, Noemí Torrijos, es va mostrar molt satisfeta amb la recepció per part del públic castellonenc: “Ha sigut un èxit. El Trofeu Magdalena sempre acull més gent que qualsevol altra partida, però cada any veiem més públic i un interès creixent pel món de la pilota. El cartell d’aquest any també era molt atractiu, els aficionats ens demanaven que portarem al Genovés”.

La pròxima cita amb la pilota serà el dimecres per la vesprada (16.00h) al carrer Gràcia, on hi haurà diversos tallers i partides de xiquets/es, dones i d’exhibició. Destaca el 5é Encontre de pilotaris de centres d’atenció a persones amb malaltia mental, al qual acudiran centres de tot el territori valencià.

error: Contingut protegit!