Marco convida la ciutadania a participar en la primera Marxa per la Salut Mental a Castelló

Mar 11, 2019 | CASTELLÓ

L’alcaldessa de Castelló visita el nou centre de dia d’Afdem

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha compromés el suport de l’Ajuntament a les iniciatives que busquen l’increment del benestar ciutadà. Així s’ha expressat en el transcurs de la presentació de la primera Marxa per la Salut Mental convocada per l’Associació de Familiars per als Drets de les Persones amb Malaltia Mental (Afdem). Marco ha convidat la societat de Castelló a participar en la marxa.

Caixabank

La Marxa per la Salut Mental se celebrarà a Castelló el 17 de març i busca donar a conéixer l’associació i cridar l’atenció sobre els problemes de les persones amb malalties mentals. Partirà des de la plaça Major a les 10 hores amb direcció a la basílica del Lledó. Allí es repartirà l’esmorzar i, a l’esplanada, es realitzarà la lectura d’un manifest i un sorteig de regals. 

Benicàssim

Lleida

Marco ha visitat el centre de dia per a persones amb malaltia mental d’Afdem, el primer de la província de Castelló, un projecte en el qual l’Ajuntament ha invertit 170.000 euros. Marco, acompanyada del regidor de Benestar Social i Dependència, José Luis López, i dels representants de l’Associació de Familiars per als Drets del Malalt Mental (Afdem), ha agraït el treball que es fa des d’aquesta entitat.

UAB

L’alcaldessa també ha afirmat que l’objectiu del Govern municipal és “oferir respostes a les demandes de la ciutadania en tots aquells àmbits relacionats amb la qualitat de vida de les persones, especialment de les més vulnerables”. En la mateixa línia d’actuació del centre d’Afdem està el de la Pineda, en el complex social de Tetuan XIV, reconvertit en un centre de dia per a malalts d’Alzheimer, una obra ja finalitzada en la primera fase que ha comptat amb una inversió total de 1,3 milions d’euros.

Més notícies…