L’Ivace ha concedit 700.000 euros per a millorar les infraestructures i serveis de tres polígons de Betxí

Mar 4, 2019 | INFORMACIÓ AUTONÒMICA

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha destacat que l’Ivace “ha concedit per als exercicis 2018 i 2019 un total de 700.408,79 euros per a millorar i modernitzar les infraestructures i serveis dels polígons industrials El Canyaret, Molí d’En Llop i Cartonajes de La Plana de Betxí“.

Climent ha visitat junt amb la directora general de l’Ivace, Júlia Company, i l’alcalde de la localitat, Alfred Remolar, les obres de millora del polígon industrial El Canyaret “que seran subvencionades al 100% per l’Ivace a través de l’ordre d’ajudes per a la millora, modernització i dotació en infraestructures i serveis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics 2018 – 2019“.

Caixabank

El conseller ha detallat que a aquest polígon se li han concedit 249.322,79 euros en 2018 i 2019 “per a dur a terme actuacions clau com la millora viària del pas del Puntarró que facilitarà l’accés dels vehicles pesants a l’autovia i millorarà la seguretat viària“.

Benicàssim

A més -ha continuat- l’Ivace subvencionarà la millora de la imatge del polígon industrial així com de les zones verdes, la identificació de carrers i la senyalització horitzontal i/o vertical del trànsit“.

Lleida

El titular d’Economia ha recordat que aquestes ajudes “també arribaran a la resta de polígons de La Plana Baixa, una comarca a la qual en 2018 i 2019 hem concedit 6,39 milions d’euros“.

Empresa Exagres

En la seua visita a Betxí, el conseller i la directora general de l’Ivace han recorregut les instal·lacions de l’empresa ceràmica Exagres, caracteritzada per la innovació tecnològica aplicada als seus productes i la proximitat amb clients i professionals.

Recentment, la nova línia de sòl tècnic ceràmic Exadeck de Exagres ha sigut guardonada amb el premi ‘Som Ceràmica’, atorgat per la Diputació de Castelló en reconeixement a la innovació del producte ceràmic per al seu ús en aplicacions urbanes.

UAB

Més notícies…