Es celebra també la XII Mostra Gastronòmica amb una gran afluència de visitants

Marisol Arnau Recatalà, alumna del Centre Privat d’Hostaleria Virgen al Pie de la Cruz de Puçol i veïna de Nules, ha guanyat el XII Concurs de Nacional de Rebosteria Clemenules amb el plat Oro de Clemenules; el segon classificat ha sigut per al plat que porta per nom Pelotas de Frailes rellenas de Clemenules; i el tercer per a Clemenules entre la Roca y el Mar que han realitzat dos alumnes de l’Escola d’Hostaleria Costa d’Azahar de Castelló.

Nules celebra aquests dies  importants activitats gastronòmiques com aquesta edició del Concurs Nacional de Rebosteria Clemenules en el qual participen escoles d’hoteleria d’àmbit nacional i col·labora l’Escola d’Hoteleria de Castelló; o la XII Mostra Gastronòmica que s’ha celebrat juntament amb aquest concurs i que ha comptat amb una gran afluència de visitants. En la mostra s’ha pogut degustar plats elaborats amb Clemenules per l’Associació d’Ames de Casa de Nules i la Sucreria Sant Xotxim de la localitat i  té un caràcter solidari donat que és un acte a benefici de Càritas.

Davant açó, el regidor d’Agricultura, César Estañol, comenta que “des de la regidoria d’Agricultura treballem per ficar en valor la nostra Clemenules i una manera de fer-lo és organitzant aquestes activitats en les quals el protagonisme és per a la Clemenules”.

Cal recordar que Nules organitza cada any una programació per homenatjar el producte autòcton més preat, la Clemenules. Al llarg d’aquests dies es realitzen diverses activitats al voltant de la Clemenules i enfocades principalment als escolars de la localitat i a la gastronomia.

error: Contingut protegit!