Serveis Públics avança en el pla de millora dels camins rurals amb l’asfaltat del vial de servei de l’AP7

Feb 4, 2019 | VILA-REAL

La Regidoria de Serveis Públics, dirigida per Francisco Valverde, està escometent en aquests moments l’asfaltat del camí de servei de l’AP7, entre el camí de Betxí i el Riu Sec. “Es tracta d’un dels camins de major ús, molt transitat cada dia, sobretot per trànsit pesat. Dins del programa anual d’asfaltat de camins rurals, emprenem ara la millora d’aquesta via de servei, un dels projectes de major envergadura que tenim damunt la taula en aquests moments per a la reparació de camins rurals, tant per la seua rellevància com per la seua longitud”, valora Valverde. En concret, s’actuarà sobre 2,5 quilòmetres de via, de manera discontínua, amb un pressupost de prop de 38.000 euros.

Lleida

El programa d’actuacions en camins rurals persegueix la millora contínua de la xarxa viària del terme rural, amb uns 150 quilòmetres distribuïts en cinc partides. “A poc a poc, anem escometent importants millores, tal com ens vam comprometre amb el Consell Agrari, en un pla ambiciós amb el qual pretenem abastar la totalitat de la xarxa, començant per aquells que, per les seues característiques i per suportar un major trànsit, es troben en pitjors condicions”, assenyala. Per a això, Serveis Públics ha incorporat recentment un nou sistema d’apedaçament per a xicotets sots que permet la seua reparació de manera àgil i sense tallar al trànsit el vial. Aquest sistema complementa projectes de major envergadura, que requereixen d’una actuació integral i més resistent, com el vial de servei de l’AP7, ara en execució.

UAB

Més notícies…