Els populars lamenten la radicalitat de Compromís que impedeix elevar al ple una declaració institucional a favor de les tradicions de Vila-real

Compromís ha vetat la proposta del Partit Popular de Vila-real defensar el món taurí, la caça i el parany com a símbols de la tradició de la ciutat. Els populars havien plantejat una proposta de Declaració Institucional que requereix de la unanimitat perquè passada al ple.

No obstant açò, una vegada més “Compromís ha fet gala de ser un partit radical i amb el seu veto impedeix que la declaració arribe al ple”, tal com ha lamentat el portaveu del PP, Héctor Folgado.

Folgado assenyala que “el Partit Popular defensem sense cap complex les tradicions i el respecte per la llibertat i en açò s’inclou la defensa del món taurí i del ‘bou al carrer’, de la caça i del parany”.

El regidor ha advertit de “la gran repercussió econòmica que tenen aquestes activitats a Vila-real” i a més “suposen una tradició històrica i cultural que des de l’administració local hem de defensar”, ha assenyalat l’edil.

error: Contingut protegit!