L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha encapçalat la delegació municipal que ha acompanyat hui la consellera delegada de Porcelanosa, María José Soriano, i el president del grup Héctor Colonques, en la inauguració de la XXVI Muestra Internacional de Arquitectura Global & Diseño Interior de la companyia, per la que es preveu el pas de més de 12.000 persones fins el pròxim 25 de gener. La inauguració de la mostra, en la qual les empreses del grup mostren les últimes innovacions en materials ceràmics, ha servit també per fer balanç dels resultats de la companyia, amb més 800 milions d’euros de facturació i la creació de 300 llocs de treball nous en 2018, a més de visitar les instal·lacions de la nova planta de producció.

  

Benlloch ha destacat  el creixement constant del grup i l’aposta per la creativitat i la innovació. “Per a Vila-real és un orgull comptar amb una empresa com Porcelanosa Grupo, una empesa que, de la mà de María José Soriano i els nostres fills predilectes Héctor Colonques i Manuel Colonques no deixa mai de mirar al futur, sense oblidar en cap moment les arrels que l’uneixen a ciutat d’on va nàixer fa més de 45 anys gràcies a un altre visionari, el també Fill Predielcte de Vila-real José Soriano Ramos. El Vila-real de hui, innovador, capdavanter i generador d’oportunitats, no es podria entendre sense ells“, assenyala Benlloch. 

error: Contingut protegit!