El regidor de Cultura, Eduardo Pérez, ha acompanyat aquest matí els membres de l’associació estatal PATEA d’arts de carrer, que ha celebrat aquesta setmana a Vila-real el seu primer congrés, d’abast estatal. En la jornada de hui, el I Congrés Estatal d’Arts de Carrar ha tancat les portes amb l’assemblea general i després de tres dies de debat i anàlisi sobre la situació del sector a l’àmbit estatal.

En les jornades, han participat professionals d’aquesta especialitat de 10 comunitat autonòmes, que han escollit Vila-real com a seu d’aquest congrés constitucional per la seua posició capdvantera en les arts de carrer. “Vila-real és un referent indiscutible en les arts de carrer, amb una pedrera de companyies locals i professionals iniguable, que cada any demostra tota la seua potència amb el Festival Interacional d’Arts de Carrer, FitCarrer. Ara, ho fa de nou acollint aquest primer congrés, on els experts d’aquesta disciplina han debatut el futur de les arts de carrer. Futur en el qual, per suposat, Vila-real seguirà marcant la pauta“, assenyala Pérez. 

error: Contingut protegit!