El Taller d’Ocupació ‘diploma’ els 20 alumnes-treballadors d’agricultura i atenció sociosanitària

Dic 13, 2018 | VILA-REAL

L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, i el regidor d’Economia, Xavier Ochando, han lliurat aquest matí els diplomes als 20 alumnes que, durant un any, han rebut formació remunerada en els dos mòduls del Taller d’Ocupació, finançat pel Servef. Els tallers han format persones majors de 25 anys aturades en els àmbits de l’agricultura i fructicultura i l’atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials, amb pràctiques en centres dels sectors i en activitats del mateix Ajuntament.

UAB

El programa, finançat pel Servef, ha comptat amb més de 400.000 euros. “Aquest tipus d’iniciatives no són només una eina fonamental per a lluitar contra la desocupació, sinó també, i sobretot, per a millorar les habilitats dels beneficiaris, empoderar-los i ajudar-los a encarar els seus propis projectes vitals amb garanties“, destaca l’alcalde, qui ha fet incidència en la “inversió històrica” en programes d’ocupació rebuda enguany de part de la Generalitat. “Amb aquest tipus de programes, l’empenta del nostre teixit productiu i molt d’esforç per part de tots, Vila-real torna a ser la població de més de 40.000 habitants amb menys atur de la Comunitat“, agrega. Benlloch o Ochando han felicitat els alumnes i el personal docent i directiu del taller. 

Lleida

Més notícies…