Joan Fuster (PP Borriana): “El PSPV enganya un altre any més i executa sols un 15% de les inversions de 2018”

Dic 12, 2018 | BORRIANA

Fuster (PP) reivindica futur i oportunitats “perquè perdem inversió al mateix ritme que Compromís perd un Taller d’Ocupació i ajudes per a generar treball”

El PSPV de Borriana tancarà 2018 amb un 15% d’inversions executades. “Ens han enganyat amb titulars i promeses, però els números són precisos i no es poden maquillar. És un absolut desastre per a una ciutat que és capaç d’aconseguir els majors èxits gràcies a l’obstinació i perseverança dels nostres veïns”.

Lleida

Juan Fuster, regidor i portaveu del PP a Borriana, ha reclamat per a la ciutat un futur “d’oportunitats i desenvolupament que genere il·lusió i ens traga de l’estancament en el qual hem caigut en mans d’un pacte que no mira per la població, només pels despatxos”.

En 2018, el PSPV va anunciar una inversió de 4.067.000 euros en inversions. A escassos quinze dies de tancar l’exercici, el grau d’execució d’un programa quallat de titulars és d’un mínim 15,23%. “És un percentatge vergonyós. Que demostra el que lamentablement estem patint a Borriana des de fa anys. Que constata la paràlisi més absoluta amb la qual el PSPV ens castiga”.

Les inversions anunciades pel PSPV fa un any “s’han esfumat”. Amb més de 4 milions anunciats s’han limitat a executar 619.000 euros. “I el més greu és que damunt ens ha costat el pagament d’interessos, perquè el PSPV s’ha dedicat a contractar préstecs que ens han generat una despesa extra”.

UAB

Fuster ha reivindicat “responsabilitat política” perquè “la falta d’implicació i nul criteri de qui guia avui a Borriana ens genera pèrdues no solament en l’econòmic, sinó també en el social”. De fet, la sagnia a la qual sotmeten Borriana PSPV, Compromís i Podem  “ens ha fet baixar del tren de les oportunitats i l’ocupació”. I el resultat és que “a Borriana Compromís és incapaç de destinar ajudes de la Diputació a generar treball i les retorna, al mateix ritme que perd un Taller d’Ocupació que, un any més, passa de llarg per a donar treball a municipis veïns”.

Més notícies…