Nules donarà la benvinguda al Nadal amb l’encesa de l’arbre i l’enllumenat decoratiu

Un any més Nules donarà la benvinguda al Nadal amb la tradicional encesa de l’arbre i l’enllumenat decoratiu públic, un acte que es fa coincidir amb el començament de la campanya nadalenca dels Comerços de la Zona Centre (CZC).

La Llum de Nadal és la campanya que tindrà lloc aquest divendres 30 de novembre i que ha sigut presentada pel regidor de Comerç, César Estañol, i per la presidenta i membres de l’Associació de Comerç Zona Centre Nules.

Des de la Regidoria de Comerç es destaca sobre això que s’ha treballat conjuntament amb el comerç local, “el que volem és dinamitzar el nostre comerç i que la gent isca al carrer i gaudisca d’aquest dia passejant pel centre i els seus comerços”, matisa el regidor de l’àrea, César Estañol.

Així doncs, la programació compta amb la participació de la Banda Juvenil de l’Artística Nulense, “a més tindrem també el tradicional sorteig per les compres que es facen en els comerços participants en aquesta iniciativa i que estaran oberts des de les cinc fins a les nou de la nit. Cal destacar que en aquesta iniciativa participen un total de 26 comerços de la zona centre”, explica la presidenta de l’Associació de Comerç Zona Centre Nules, Lourdes Herraiz.

error: Contingut protegit!