El vicepresident del Villarreal CF, José Manuel Llaneza, ha analitzat l’actualitat del club groc, després de la presentació del llibre ‘Dies de Futbol’ de Luis Aleixandre, que ha tingut lloc a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva.

Ara més que mai hem de ser una família. Demane, amb tota la humilitat, que l’afició estiga amb l’equip davant el Real Betis. És un partit molt important. Una victòria pot suposar un punt d’inflexió”, ha explicat Llaneza.

Així mateix, el vicepresident groc ha manifestat que els resultats aconseguits pel Villarreal no es corresponen amb el joc i el treball del combinat dirigit per Javi Calleja: “Llevant el partit davant el RCD Espanyol, i alguns trams concrets, el Villarreal ha merescut major premi del que ha rebut. És una situació negativa, però és passatgera. Tenim un gran equip i segur que tirarem avant”.

Villarreal CF

Foto: Villarreal CF