Els alumnes de 4t d’ESO de la Consolació, a la redacció de POBLE

Nov 15, 2018 | POBLE

 

Un grup de 20 alumnes de 4t d’ESO del Col·legi Ntra. Sra. de la Consolació han visitat la redacció de POBLE per a conéixer de primera ma com és el treball dels professionals de la informació i comunicació. Acompanyats per les seues professores, Inma Borillo i Ana Agost, els estudiants han estat rebuts pel director de POBLE, Juanjo Clemente, qui els ha explicat i els ha mostrat el treball diari en la redacció i el procés mitjançant el qual s’edita i es publica cada treball, des de la redacció, passant pel tractament de la imatge, el disseny, la correcció o la maquetació.

Lleida

L’impacte de les xarxes socials és un altre dels àmbits que s’han abordat durant la visita, de manera que els mateixos alumnes han pogut comprovar l’agilitat i la repercussió immediata que permeten aquestes ferramentes.

Per a concloure la seua visita, tots els alumnes s’han fet una foto de família i han rebut un detall com a record del seu pas per la redacció.

 

 

UAB

Més notícies…