Se celebra una reunió per a coordinar dispositius en cas d’emergència

L’Ajuntament de Nules ha decretat el nivell de preemergència per risc d’inundacions a la localitat davant l’anunci fet pel 112 Comunitat Valenciana que la província de Castelló es troba en preemergència per pluja nivell roig i nivell groc per risc de vent.

A més, en el decret signat per l’alcalde de Nules aquest matí també s’insta a prendre les mesures indicades en el Pla d’Actuació Municipal davant el risc d’inundacions a Nules, “aquestes mesures preventives són conseqüència de les previsions meteorològiques per a la vesprada de dijous i el dia de divendres i han sigut traslladades al cap de la Policia Local, Guàrdia Civil, Bombers, Protecció Civil, centre de salut, Creu Roja, als centres educatius, departaments d’Urbanisme, Educació i Esports de l’Ajuntament, i com no a la ciutadania”, comenta l’alcalde de Nules, David García.

Així doncs, també s’ha decretat la suspensió de les classes en tots els centres educatius de la localitat a partir de les 12.30 hores de dijous i tot el dia de divendres.

Per altra banda, aquest matí s’ha celebrat una reunió per a coordinar dispositius en cas de donar-se alguna emergència a la qual han assistit representants de Creu Roja i Protecció Civil, “Nules és una de les poquetes poblacions de la província que té un Pla d’Actuació Municipal davant el risc d’inundacions i el que hem fet ha sigut coordinar algunes actuacions previstes en aquest pla com ara habilitar locals i previsió d’aliments i beguda per si es donara algun episodi greu d’inundació”, apunta David García.

Altres mesures que l’Ajuntament de Nules ha posat en marxa davant d’aquesta situació excepcional ha sigut suspendre les activitats esportives de tot tipus que tenen lloc a les diferents instal•lacions esportives municipals, com ara l’Estadi Noulas, el Poliesportiu Municipal, la Piscina Municipal i les que es desenvolupen als patis dels col•legis. A més la resta d’actes i activitats prevists per a aquesta vesprada i demà divendres també s’han suspés.

error: Contingut protegit!