Atenent el comunicat rebut a les 9 hores de l’Agència de Coordinació d’Emergències de la Generalitat Valenciana, (112), on es confirma el risc per pluja, tempestes i temporal marítim a Nivell Roig i Taronja, respectivament, l’Ajuntament de Borriana decreta la suspensió de les classes en tots els centres educatius del municipi hui dijous per la vesprada, i demà divendres. Als centres que tenen transport escolar de la Conselleria, s’ha gestionat que els autobusos passen quan s’acabe el menjador, per tal de realitzar de manera escalonada l’eixida dels alumnes dels mateixos centres. I queden anulades també les activitats extraescolars.

Per altra banda, se suspenen les activitats durant el dia de hui, dijous, i divendres, programades pel Servei Municipal d’Esports, i es tancaran les instal·lacions esportives, de manera que quedaran suspesos els entrenaments dels clubs esportius respectius. A més, se suspenen les classes del Centre de les Arts Martí de Viciana durant el dia de hui, dijous, i demà divendres.

Es prega màxima precaució en els desplaçaments amb vehícles particulars, i en zones especialment sensibles com soterranis i baixos.

L’Ajuntament de Borriana anirà actualitzant la informació a través dels comptes en xarxes socials i mitjans de comunicació.

error: Contingut protegit!