L’Ajuntament de Castelló i Acció Contra el Fam sumen esforços per a ajudar a las persones en risc d’exclusió social a trobar una ocupació

Oct 16, 2018 | CASTELLÓ

El conveni signat ascendeix a 128.000 euros finançats a parts iguals pel consistori castellonenc i el Fondo Social Europeu

L’Ajuntament de Castelló i la Fundació Acció Contra el Fam han signat un acord de col•laboració per a facilitar el finançament del projecte denominat Vives Empra que té com a objectiu ajudar a les persones aturades a potenciar les seues competències i habilitats per a accedir al mercat laboral, especialment a aquelles en situació d’exclusió social.

Caixabank

L’import global del projecte, el termini del qual d’execució abasta l’any 2018, ascendeix a 128.000,00 euros, dels quals 64.000,00 euros seran finançats per l’Ajuntament de Castelló i la resta pel Fondo Social Europeu (FSE), segons el regidor de Benestar Social i Dependència, José Luis López.

Lleida
Benicàssim

López ha destacat que aquesta iniciativa “facilitarà la inserció sociolaboral de persones en risc d’exclusió social”. De fet, ha remarcat que “en el primer semestre de 2018 han participat en el programa Vives Empra 50 persones de les quals 33 han trobat ocupació”.

En aquest sentit, cal assenyalar l’èxit del projecte des del seu començament en 2015 a Castelló. En total han participat 229 persones, de les quals el 51% (116) ja està treballant, el 48% (109) manté el seu lloc de treball durant més de sis mesos i el 85% (194) considera que el programa ha millorat el seu empleabilitat.

UAB

Els programes es desenvolupen en el Centre Urban de Castelló situat en el Districte Oest i en el Centre Polifuncional Grau en Districte Grau de Castelló. L’únic requisit per a participar és estar aturat, tenir motivació i ganes de comprometre’s amb el seu procés de cerca de treball.

Més notícies…