Les Jornades Gastronòmiques escalfen els fogons de la novena edició i obrin el període d’inscripció per als restauradors

Oct 8, 2018 | VILA-REAL

Els locals interessats a participar en la convocatòria culinària, que durarà tot el mes de novembre, tenen fins al proper 15 d’octubre per a apuntar-se

Les Jornades Gastronòmiques Mengem a Vila-real… Olla de la Plana es troben ja en ple procés de preparatius de la seua novena edició, que es desenvoluparà durant tot el mes de novembre en els restaurants de la ciutat.

Caixabank

Aquesta setmana s’ha reunit el comitè organitzador, compost per representants de l’Ajuntament i de l’Associació Gastronòmica de Vila-real, per a donar el tret d’eixida d’aquesta nova edició de les jornades, en les quals la tradicional Olla de la Plana és la protagonista. “Es tracta d’un esdeveniment que en els últims anys ha tingut una gran acollida, tant en participació per part dels negocis hostalers, com per part dels comensals que han volgut degustar la variada i deliciosa oferta gastronòmica local”, assegura el regidor d’Economia, Xavier Ochando.

Benicàssim

L’objectiu, tal com assenyala l’edil, és “incentivar, fomentar i promocionar la restauració local i la gastronomia de Vila-real, donant-li el valor que els correspon als productes i plats tradicionals de la terra, elaborats amb les mans i els fogons dels nostres cuiners”. “Aquesta combinació d’ingredients fa de les Jornades Gastronòmiques un dels plats forts de la tardor a Vila-real, tenint en compte, a més, que atrau cada any més d’un 25% a públic de fora de la ciutat”, afig.

Lleida

Les jornades tornaran a comptar en aquesta edició amb el concurs d’Olla de la Plana, que serà avaluat pel jurat professional, i la degustació popular de l’olleta, que sempre congrega un bon nombre de veïns a l’entorn de la plaça de la Vila.

UAB

Els restaurants interessats poden presentar la seua sol·licitud abans del 15 d’octubre a l’Agència de Desenvolupament Local (avinguda de la Murà, 28-1º) o a través del correu electrònic fomenteconomic@vila-real.es. Tota la informació està disponible al bloc de les Jornades Gastronòmiques i al Portal del comerciant de Vila-real.

Més notícies…