El Villarreal CF ja es troba en terres russes. L’expedició groga va partir ahir dimarts a la vesprada des de l’Aeroport de Castelló (15.00 hores) en un vol charter amb destinació l’Aeroport Internacional de Moscou-Vnúkovo. Després de la seua arribada, el Submarí s’ha desplaçat fins a l’Hotel Baltschug Kempinski Moscowy on es quedarà allotjat fins al partit contra el FC Spartak de Moscou (dijous, 21.00 hores a Espanya).

El tècnic madrileny, Javi Calleja, i un jugador del primer equip groc compareixeran dimecres a la vesprada davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa oficial que es durà a terme en l’estadi Spartak (18.30 hores a Espanya).

Després de la compareixença, l’equip s’exercitarà a porta tancada en el mateix escenari (19.00 hores a Espanya). El retorn de l’expedició groga està previst una vegada finalitze el partit d’aquest dijous amb arribada a l’Aeroport de Castelló.

 

(Villarreal C.F.)

error: Contingut protegit!