Vila-real participa en els actes del 150è aniversari de l’ermita de la Mare de Déu de Gràcia de Cinctorres

Ago 27, 2018 | VILA-REAL

Un delegació de Vila-real, encapçalada per l’alcalde, José Benlloch, i amb participació de la Junta de Festes, dames de la ciutat i el sacerdot mossén Guillermo Sanchis, Fill Adoptiu de Vila-real, han participat, convidats pel consistori, en els actes d’inici de les festes patronals de Cinctorres en honor a la Mare de Déu de Gràcia.

Benlloch ha exercit de pregoner de la festa i lliurat als cinctorrans una làmina en commemoració d’aquesta data. La participació en aquests actes s’emmarca en el 150é aniversari de la construcció de l’ermita de la Mare de Déu de Gràcia de Cinctorres i en les estretes relacions de germanor que uneixen ambdues poblacions, que comparteixen devoció a la patrona de la Mare de Déu de Gràcia.

Amic Bona Vesparada

L’origen cinctorrà de mossèn Serafín Sorribes, qui va exercir més de 30 anys de sacerdot a Vila-real i hi va deixar una forta empremta en la societat, així com el fet que Cinctorres nomenara en 2009 el paleontèoleg vila-realenc Andrés Santos com a Fill Adoptiu de la ciutat són alguns dels lligams que uneixen ambdues poblacions, a més de la penya Javi Prats del Villarreal CF, la semblança arquitectònica de l’església de sant Pere amb l’Arxiprestal de Vila-real o l’origen cinctorrà de la família Polo de Bernabé són altres nexos d’unió amb Cinctorres, municipi amb el qual Vila-real manté un conveni de col·laboració per a la difusió del patrimoni paleontològic dels Ports entre els alumnes vila-realencs. 

Empreses rurals

Més notícies…