Com ocorre cada trimestre, la programació de l’Espai Jove inclou entre les seues activitats propostes integradores obertes per a tots els joves, amb o sense discapacitat. Es tracta dels Tallers per la igualtat, que han començat aquest 12 de juliol i que comptaran amb sessions fins al 6 de setembre.

La regidora de Joventut, Gemma Gil, destaca que “amb aquests tallers gratuïts volem donar una oportunitat als joves de la ciutat perquè puguen venir a gaudir d’una oferta d’activitats lúdiques amb la finalitat pedagògica de proporcionar habilitats personals i socials”. En aquesta ocasió, s’ha optat per la temàtica de l’art precolombí, on es treballarà amb argila i guix, creant i decorant gots i quadres amb relleus. El curs l’imparteix Anna Flor i es realitza tots els dijous de 10.00 a 13.00 a l’Espai Jove.

error: Contingut protegit!