A banda de les actuacions dels cinc grups de música a la plaça del Llaurador el dia 31, el festival organitza l’Arenal Sound Cup, que se celebra el proper 1 d’agost

L’Arenal Sound torna a Vila-real per tercer any consecutiu per primera vegada durant dos diez en els quals la música i l’esport tornaran a estar més presents que mai. A banda de l’actuació de cinc grups de música –tres d’ells locals-, es disputarà la coneguda com a Arenal Sound Cup, en la qual participaran fins a 32 equips d’handbol, futbol-sala i bàsquet formats per sounders.

La cita de major envergadura de l’estiu arriba a la ciutat els dies 31 de juliol i l’1 d’agost amb dos esdeveniments que esperen revalidar l’èxit de les dues primeres edicions. El regidor de Turisme i Congressos, Diego Vila, assegura que “és tot un orgull per a nosaltres que l’organització del festival torne a comptar amb Vila-real per a portar una extensió de l’esdeveniment, que cada any atrau milers de persones i que a més passem de tenir un dia a dos de festival”.

La plaça del Llaurador acollirà el dia 31, a partir de les 20.00 hores, els concerts, que obriran Dayan Soul. A les 20.50 pujaran a l’escenari Five Fingers i a les 21.40 ho farà el grup Kharma, tots ells locals. Kasparov, a les 22.30 i Blisters, a les 23.50 hores, són les dues formacions que completen el cartell. “Com es pot comprovar, no faltarà activitat en tot el dia, amb esport per a tots els gustos i bona música, a l’aire lliure i de manera totalment gratuïta, perquè joves i veïns i visitants de totes les edats gaudisquen d’un festival molt potent que, malgrat concentrar-se en el municipi veí, també arriba a la nostra ciutat”, assenyala.

La jornada del dia 1 començarà a les 11.00 hores, amb les competicions de la III Arenal Sound Cup Vila-real, que enfrontarà al pavelló Bancaixa 16 equips de futbol sala, vuit de bàsquet i altres vuit d’handbol. El Servei Municipal d’Esports (SME) facilitarà els petos per a disputar els partits i les medalles per als premiats en cada modalitat esportiva, que a més rebran una samarreta oficial d’Arenal Sound i 100 euros en Tuents by Tuenti per a gastar tot l’equip durant el festival. Així mateix, tots els participants obtindran una polsera #ClandestineSound.

Tots els assistents poden formar equips d’un màxim de vuit persones, tant femenins, com masculins i mixts per a passar-ho bé durant tot el dia en la nostra ciutat”, apunta Vila, qui recorda que “cada any es desborden les previsions, ja que s’inscriuen desenes de grups i finalment s’ha de realitzar un sorteig per a complir amb el màxim d’equips previstos”. Per a participar, només cal inscriure’s en el següent apartat http://www.arenalsound.com/arenal-sound/arenal-sound-cup-2018/, on es troba detallada tota la informació i el formulari d’inscripció.

El festival habilitarà un autobús llançadora gratuït que connectarà durant tot el dia la nostra ciutat amb Borriana per a facilitar els desplaçaments i la participació en les activitats”, apunta l’edil, que agraeix a l’Arenal Sound que done a Vila-real “l’oportunitat de seguir reforçant les seues marques de Ciutat de Congressos, Festivals i Esdeveniments i de Salut i l’Esport, ja que aquest acte compta amb àmplia repercussió internacional i, a més, es troba totalment consolidat”, per la qual cosa anima tots els veïns a gaudir d’aquesta jornada de música i esport. Més informació en http://www.arenalsound.com/.

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
error: Contingut protegit!