L’Orquestra de Pols i Pua Francesc Tàrrega, organitzadora de l’esdeveniment, actuarà en la nit del divendres 13 a la plaça Major, i les formacions convidades actuaran a l’Auditori, el dissabte 14, i a la Comunitat de Regants, diumenge

El festival Plectre a la Fresca, organitzat per l’Orquestra de Pols i Pua Francesc Tàrrega de Vila-real, celebra els dies 13, 14 i 15 de juliol la cinquena edició amb tres concerts que faran vibrar els afeccionats a la millor música de plectre.

El cartell el composen, a banda de l’orquestra amfitriona, l’Asociación Musical Deleite, de Toledo, i l’agrupació il·licitana Com una guitarra, que actuaran durant els tres dies en diferents punts de la ciutat. El regidor de Cultura, Eduardo Pérez, destaca l’actuació de la Tàrrega a la plaça Major, el divendres 13, a les 22.00 hores, “obrint així un festival que és l’únic esdeveniment de la programació d’estiu que no es trasllada al Termet”.

Aquells que es queden a la ciutat durant aquests dies d’estiu, “gaudiran d’una encantadora vetlada amb l’original música de plectre, que a més arribarà també a altres espais”. Així, l’Auditori acollirà en la segona jornada, a les 19.00 hores, el concert de l’Asociación Musical Deleite i el diumenge, per a tancar l’esdeveniment, actuarà Com una guitarra, arribada des d’Elx fins a la Sala Social de la Comunitat de Regants, a les 12.00 hores. “El fet d’actuar en interior es deu a l’entorn específic que es requereix per a la interpretació d’algunes peces, que esperem que sorprenguen al públic”, indica Pérez. “Esperem que els veïns i visitants gaudisquen d’un intens cap de setmana musical, amb magnífiques interpretacions”. Més informació en http://www.orquestatarrega.com.

error: Contingut protegit!