Dirigit a persones aturades, la formació s’ha centrat en els sectors de l’hostaleria i el turisme

Sis veïnes d’Almassora han completat el programa “Formació en qualitat de servei i atenció al client en hostaleria i turisme”, orientat a persones en situació de desocupació. La alcaldessa, Merche Galí, i el regidor d’Ocupació, Roger Beltrán, han lliurat a les alumnes els diplomes que acrediten la realització del curs i han desitjat que aquesta iniciativa es traduïsca en la seua contractació per part d’empreses del sector. Aquesta formació està inclosa en l’Estratègia Provincial de Foment de l’Ocupació 2018 de la Diputació de Castelló, institució que també ha col·laborat amb l’Ajuntament d’Almassora per a contractar a altres dos aturats durant els tres pròxims mesos. Els beneficiaris realitzaran tasques de neteja i manteniment de vials i solars municipals.

error: Contingut protegit!