Concert didàctic de l’Orquestra Supramúsica aquest diumenge 3 de juny a l’Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner de Vila-real

May 29, 2018 | VILA-REAL

Aquest diumenge 3 de juny a les 11h i a les 12:30h, a l’Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner de Vila-real, oferim un nou concert de l’Orquestra Supramúsica sota la direcció de F. Xavier Piquer. En aquesta ocasió serà un concert familiar amb la participació d’alumnes de 9 escoles de primària de la ciutat de Vila-real.

A mode de conte serem traslladats a diferents èpoques de la història de la música, des de l’edat mitjana fins als nostres dies, mitjançant les propostes creatives dels escolars i la música en directe de l’Orquestra Supramúsica. L’entrada és gratuïta però amb invitació, que poden recollir en horari d’oficina a l’Auditori de Vila-real.

Castellón destino

Més notícies…