El regidor de Serveis Socials, Àlvaro Escorihuela, ha visitat aquest dijous els xiquets i xiquetes participants a l’Aplec de Pasqua, que se celebra enguany als col•legis Concepción Arenal i Escultor Ortells, amb 50 places en cadascun d’ells.

L’Aplec de Pasqua, que es completa amb el Campus Natura, dirigit a persones amb diversitat funcional, ha cobert tots els dies laborables de les vacances escolars -28 de març i del 3 al 6 d’abril- amb activitats lúdiques i educatives, serveis de menjador i de desdejuni.

Escorihuela recorda que l’Aplec de Temps Lliure forma part del compromís de l’Ajuntament de Vila-real per les polítiques socials inclusives i “s’ha demostrat un recurs fonamental per ajudar les famílies en la conciliació de la vida laboral i per garantir que tots els xiquets i xiquetes tinguen assegurades les necessitats bàsiques durant tot l’any, cobrint totes les èpoques de vacances escolars“.

error: Contingut protegit!