L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha firmat els convenis anuals amb la UD Vall d’Uixó i el Club La Vall, amb la presència de l’alcaldessa, Tania Baños, el regidor d’Esports, Higi Daniel, i els presidents de cada entitat, Ximo Guzmán i David Pérez, respectivament.

Daniel ha destacat “l’esforç” per a “promocionar i donar suport al futbol local, perquè centenars de xiquets i xiquetes es continuen formant i porten el nom de la nostra ciutat als camps de futbol valencians”. A més els ha desitjat “molts èxits” esta temporada.

L’alcaldessa ha afirmat que “més de 1.000 famílies de la Vall d’Uixó estan involucrades en el futbol i és l’esport de base més practicat”. D’ací la importància “no sols d’esta aportació econòmica, sinó també de millorar les instal·lacions municipals que utilitzen tantes persones”.

En este sentit, en aquesta legislatura s’han invertit més de 200.000 euros a adequar els Camps de Futbol Municipals de La Moleta per a fer-los accessibles, construir nous vestuaris i neteges, ampliar les zones de magatzem i millorar la seguretat. I enguany se substituirà la gespa artificial de l’Estadi Municipal José Mangriñán sobretot per a evitar lesions pel mal estat del terreny.

Pròximament es publicaran les bases de les subvencions a altres modalitats esportives “perquè volem diversificar l’oferta en la nostra ciutat i estar al costat de les entitats i els clubs que promouen els valors positius de l’esport”, ha finalitzat Baños.

error: Contingut protegit!