Les 19 comissions falleres i la Junta Local Fallera es reuniran en breu per a decidir si es tria una nova data de celebració que s’adapte a totes les falles participants

La pluja ha tornat a ser el pitjor enemic per als centenars de xiquets i xiquetes que havien de desfilar avui en la Cavalcada del Ninot Infantil. Quan encara no s’havia complit mitja hora des que la primera de les carrosses i comparses havia iniciat la desfilada, la pluja ha començat a intensificar-se, la qual cosa ha obligat a les comissions falleres a prendre la decisió d’interrompre la cavalcada. Malgrat això, s’han pogut lliurar els premis a les carrosses i al millor Ninot. Així, la falla Barri València ha aconseguit el premi a la millor carrossa, seguida de Don Bosco, Camí d’Onda i la Ravalera que ha aconseguit el quart premi. Per sort, el públic que s’amuntegava en les voreres dels carrers pels quals desfilava la Cavalcada han pogut almenys gaudir del Ninot guanyador del primer premi, en aquest cas el de Don Bosco.

 

 

 

 

Tal com ha explicat la Presidenta de la Junta Local Fallera, Lluïsa Monferrer “en breu tindrem una reunió amb les comissions falleres per a decidir de forma conjunta si és viable escollir una nova data per a la celebració de la Cavalcada del Ninot Infantil”.

  

 

error: Contingut protegit!