Borriana acollirà a prop de 20 confraries de tambors i bombos en la vuitena edició de la Tamborrada

Feb 19, 2018 | BORRIANA

La cita té lloc aquest divendres dia 23 a partir de les 22:00 hores en la Plaça Major de Borriana on Sergio García serà el convidat que inicie la Tamborrada amb el primer “Toc Provincial”

La vuitena edició de la Tamborrada Ciutat de Borriana està més a prop després de la presentació realitzada pels membres de la Confraria de Tambors i Bombos Santa Faç de Borriana i el regidor de Turisme de l’Ajuntament, Santiago Zorío, els quals han avançat alguns dels detalls del desenvolupament de l’acte que tindrà lloc aquest divendres a partir de les deu de la nit. El mateix president de la Confraria, Carlos Panís, ha explicat que “estem molt contents de saber que comptarem amb pràcticament una vintena de confraries i associacions de bombos i tambors durant aquesta vuitena edició de la Tamborrada Ciutat de Borriana, per això convidem a tothom a que aquest divendres s’acoste fins a la Plaça Major perquè creiem que serà un autèntic espectacle”.

Borriana
Caixabank

Benicàssim

El mateix Panís ha volgut explicar que “ja sabem que tindrem una quinzena de confraries de la província de Castelló i dues de València, encara que seguim treballant a intentar que d’ací al divendres encara siguen més els tambors i bombos que vulguen participar en la nostra Tamborrada i l’espectacle siga encara major”. Al seu costat, la també membre de la Confraria, Carmen Pérez també explicava que “com cada any farem que l’anomenat ‘Toc Provincial’ siga a càrrec d’algun personatge destacat en l’actualitat, per això hem volgut que fóra el motociclista de la nostra ciutat, Sergio García, qui siga l’encarregat, després d’haver destacat aquest passat any com un dels esportistes locals amb majors èxits i promoció en el futur del seu esport”.

Per la seua banda, el regidor de Turisme, Santiago Zorío, que també s’ha encarregat de l’organització d’aquesta vuitena edició ha volgut “animar als veïns i veïnes de Borriana a gaudir d’un espectacle que és realment complicat de veure en un altre moment, ja que per un moment, el divendres a la nit desenes i desenes de tambors i bombos trencaran el silenci de la nit en la nostra ciutat i ompliran de música i tradició la plaça Major”.

El llistat complet de participants en la vuitena edició de la Tamborrada Ciutat de Borriana, mancant confirmacions d’última hora, és el següent:

1-ALMASSORA, Associació Cultural Tambors de Pasió Almassora.

2-BETXÍ, Grup de Bombos i Tambors de Betxí.

3-LA VALL D’UIXÓ, Asociación de Tambores y Bombos Jesús Nazareno y Santa Faz la Vall d’Uixó.

4-CASTELLÓ, Associació de Tambors i Bombos Crist de Medinaceli de Castelló.

5-VILAVELLA, Associació de Tambors i Bombos la Vilavella.

6-ALCORA, Asociación Cultural l’Alcora Tambor.

7-TALES, Associació Cultural Tambors i Bombos de Tales.

8-MONCOFAR, Associació Tambors i Bombos Santíssim Crist de l’Agonia de Moncofa.

9-ALMENARA/LA LLOSA, Associació de Tambors de la LLosa.

10-CASTELLÓ, Sección Interna de Tambores y Bombos Santa María Magdalena de Castelló.

11-PEÑÍSCOLA, Associació de Bombos i Tabals de Peñíscola.

12-VILA-REAL, Agrupación Cultural de Bombos y Tambores de Vila-real.

13- ALGINET, Banda de Tambores y Bombos Cofradía la Dolorosa.

14-BENICARLÓ, Grup de Tambors i Bombos de Benicarló.

UAB

15-BORRIANA, Associació de Bombos i Tambors Santa Faz de Borriana.

Més notícies…