L’humor com a via a la solidaritat

El club destinarà íntegrament la taquilla del Villarreal C – CD Castelló a Conquistando Escalones

El Villarreal CF col·laborarà en el projecte benèfic el ‘Festival del Humor 4G’, organitzat per l’Associació Conquistando Escalones. El club groc, que coopera amb esta associació des d’inicis de 2016, a través de la iniciativa d’Endavant Solidaritat, donarà íntegrament la taquilla del partit d’este diumenge entre el Villarreal C i el CD Castelló. Cal destacar que l’entitat ‘grogueta’ ha cedit al club albinegre 479 entrades a un preu únic de 10 euros.

El ‘Festival del Humor 4G’, que se celebrarà dissabte que ve 3 de març, a les 18.30 hores, en el Centre de Tecnificació Esportiva de Vila-real, congregarà a alguns dels còmics que més triomfen en la xarxa, com Loulogio, Agustín Durán, Juan Amodeo i Pantomima Full.

A més, el Submarí ha adquirit entrades del ‘Festival del Humor 4G’ per a sortejar entre els abonats del club. Des de dimecres, les entrades a l’esdeveniment també es podran adquirir en les Botigues Oficials del Villarreal CF. Per si no fóra prou, aquest dissabte, en la prèvia del partit davant l’Esportiu Alabés, Conquistando Escalones instal·larà un estand en la Fan Zone perquè els aficionats ‘groguets’ que ho desitgen puguen comprar la seua entrada al festival, mentres que, com a colofó, alguns membres de l’associació visibilitzaran la seua causa formant part de la fotografia oficial de l’equip instants previs a l’arrancada del xoc.

El Villarreal CF porta més de dos anys cooperant amb l’Associació Conquistando Escalones. El club posa a l’abast de l’associació tots els mitjans que estan a la seua disposició per a ajudar a fer que puga recaptar la major quantitat de diners possibles amb l’objectiu d’intentar finançar distintes vies d’investigació per a poder aconseguir la cura.

Conquistando Escalones és una associació fundada per afectats de Distròfia Muscular de Cintures LGMD-1F. En diverses investigacions s’ha descobert que la proteïna afectada en la dita malaltia és la mateixa que reproduïx el VIH, amb la qual cosa, la mutació d’aquest gen els convertix en immunes a la SIDA. Per això, la curació d’aquesta malaltia muscular podria suposar també el fi del VIH.

Les entrades al ‘Festival del Humor 4G’ també es poden comprar en l’enllaç següent:

http://www.servientradas.com/espectaculo/ENTRADAS/83/festival-del-humor-4g.html

error: Contingut protegit!