La Residència de la Tercera Edat de Borriana compleix 29 anys per Sant Blai

Feb 5, 2018 | BORRIANA

La Residència de la Tercera Edat de Borriana ha rebut una visita especial per a commemorar el seu nou aniversari des que fa 29 anys començara la seua activitat en la capital de La Plana Baixa. Va ser coincidint amb la celebració de les Festes de Sant Blai de l’any 1989 quan es va inaugurar de forma oficial, i cada any, amb l’arribada de les festes patronals se celebra una xicoteta festa per a recordar l’efemèride.

Borriana
Caixabank

I com també és tradició, no van voler perdre’s l’aniversari ni l’Alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, ni les Reines Falleres de Borriana, Judit Pesudo i Ana Giménez, i la representant de la Junta Local Fallera, Sara Molina, les qui al costat de la directora de la Residència, Pura Castro, i de la Directora Territorial d’Igualtat, Carme Fenollosa, van realitzar un recorregut per les instal·lacions i van saludar als usuaris i usuàries que ja esperaven la visita.

Benicàssim
UAB

Fins i tot alguns d’ells i elles van fer lliurament a l’Alcaldessa i les Reines Falleres de diferents obsequis realitzats per ells i elles mateixes en les seues activitats programades en el dia a dia del centre. Tal com destacava la mateixa Alcaldessa “sempre és una il·lusió venir a celebrar amb les persones majors de la Residència el seu aniversari, comprovar el treball que ací es duu a terme i veure que els i les nostres majors continuen amb les ganes i les forces de celebrar aquest tipus d’aniversaris al costat de les representants falleres de Borriana”.

Més notícies…