L’Alcora estarà present a Cevisama per recolzar al sector ceràmic i presentar destacats projectes

Ene 31, 2018 | L'ALCORA

Les primeres actuacions del projecte de rehabilitació i posada en valor de la Reial Fàbrica i el 38 Concurs Internacional de Ceràmica- CICA 2018, són algunes de les iniciatives que l’Ajuntament donarà a conèixer a la fira

Un any més, l’Ajuntament de l’Alcora estarà present a Cevisama per a recolzar a l’important sector ceràmic local i presentar destacats projectes. El primer acte programat és la presentació del 38 Concurs Internacional de Ceràmica- CICA 2018, que es durà a terme el dilluns 5 de febrer, a les 16 hores.

Caixabank

El dimarts 6 de febrer, a les 12.15 hores, es presentaran les primeres actuacions, que donaran començament en breu, del projecte de rehabilitació i posada en valor de la Reial Fàbrica del Comte d’Aranda. I el dimecres 7 de febrer, a les 12 hores, tindrà lloc la presentació de les VI Jornades Artístiques Internacionals de l’Escola Superior de Ceràmica de l’Alcora.

Lleida
Benicàssim
UAB

A més, l’Ajuntament de l’Alcora rebrà el dimecres, a les 11 hores, el segon premi dels guardons “Som Ceràmica” mèrit a l’Ús del Producte Ceràmic en Aplicacions Urbanes 2017, impulsats per la Diputació de Castelló. Tots els actes se celebraran a l’estand de la Diputació de Castelló: estand 2, Pavelló N2-DIST.

Més notícies…