Semedo investigat per amenaces amb arma de foc en un club nocturne

Ene 26, 2018 | VILLARREAL C.F.

Segons informa el periòdic Las Provincias el futbolista del Villarreal, Rubén Semedo, està sent investigat per dos altercats en un club nocturne de València, succeïts en dies diferents, en els que hauria amenaçat amb una pistola. Els fets haurien succeït durant el passat mes de novembre, en l’espai de temps en què el jugador no estava disponible per al seu entrenador a l’estar en recuperació d’una lesió.

El jugador hauria sigut detingut per la Policia per un delicte d’amenaces i, a continuació, va ser posat en llibertat després de prestar declaració. En l’actualitat les investigacions continuen i s’estan tractant d’aclarir diversos detalls, com la localització de la suposada arma, per a determinar si la mateixa era real o no.

UAB
Caixabank

Les dades proporcionades pels testimonis li van servir la Policia per localitzar el cotxe amb què Semedo es va anar després dels incidents, i acabar per identificar el jugador.

Lleida
Benicàssim

Més notícies…