Ajuntament i direcció del Col•legi Villa Fátima perfilen la celebració del centenari de les Misioneres Dominiques del Rosari

Ene 24, 2018 | BORRIANA

L’Alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont i el regidor Vicent Aparisi, han rebut en el consistori als representants del Col·legi Villa Fátima de Borriana, entre els quals es trobava el seu director, Juan Miguel Membrado, per a ultimar els detalls de la celebració que el pròxim 24 de febrer recordarà el centenari de les MDR.

UAB

Així, en les pròximes setmanes s’ha acordat tancar el calendari d’actes i celebracions a desenvolupar durant l’última setmana del mes de febrer, i per a això es realitzarà una presentació oficial de l’aniversari cap a meitat mes. Avui mateix, diversos alumnes del col·legi Vila Fátima han realitzat activitats especials de difusió i coneixement de l’aniversari, ja que precisament falta un mes perquè arribe la data triada. De moment, ja es coneix que se celebrarà un acte especial commemoratiu, activitats infantils durant tota la jornada, actuacions musicals i un dinar de germanor que es tancarà amb un obsequi recordatori de la jornada d’aniversari.

Borriana
Caixabank

Més notícies…