-XILXES

La neteja i poda de l’arbrat han centrat els treballs desenvolupats

L’Ajuntament de Xilxes està treballant en l’adequació de la zona recreativa ‘Els Paelleros’ amb la voluntat de millorar aquest espai situat junt al Polígon Industrial Els Plans, que atrau a nombrosos usuaris. La Regidoria de Serveis Municipals ha impulsat aquesta actuació duta a terme pels operaris de la Brigada Municipal, que finalitzarà en els propers dies i que ha consistit en la neteja i poda de l’arbrat.

Des d’aquesta àrea també s’està estudiant la possibilitat d’instal·lar jocs infantils en aquest entorn per oferir noves opcions de joc pels més menuts. Aquesta intervenció està emmarcada al calendari anual de manteniment que
desenvolupa l’Ajuntament amb l’objectiu de mantenir en condicions els diferents espais de la localitat.

 

error: Contingut protegit!