Cristina Pesudo Marzá ha estat nomenada reina de les festes 2018 aquesta vesprada per. Així ho ha anunciat l’alcalde José Benlloch al saló de plenaris en presència de la reina i dames 2017, dels integrants de la Corporació Municipal i la Junta de Festes.

La jove de 19 anys, estudia Turisme i Psicologia Esportiva, és membre de la junta directiva de Jo­ventut Antonia­na i també participa de l’activitat d’altres associacions amb les que simpatitza com Lluïsos, Puríssima i Rosari. És una gran coneixedora de les festes i tradicions locals, i per això amb el seu nomenament comença a complir una il·lusió de sempre. Gloria Manrique Ruiz, Lydia Estepa Edo, Andrea Ayén Castillo i Gemma Font Colás seran les dames de la seua Cort d’Honor.

El pròxim 18 de febrer tindrem ocasió de veure-les participar en l’homenatge a Verónica Fortuño Espinosa i les seues dames, Isabel, Afra, Mónica i Danae.

error: Contingut protegit!