L’entrenador del Villarreal CF, Javi Calleja, s’ha mostrat optimista respecte a les possibilitats del Submarí en la ronda d’octaus de final de la Copa del Rei a pesar de la derrota per la mínima davant del Leganés en l’anada (1-0). “L’eliminatòria està oberta. Davall el meu punt de vista hem dominat durant tot el partit i encara queda el partit de volta en el nostre estadi. Tenim opcions de passar l’eliminatòria”, ha comentat.

Per al tècnic madrileny, la falta de punteria ha sigut clau. “Els jugadors s’han mogut amb criteri i només ens ha faltat tindre punteria. Les possessions llargues ens ha portat a generar ocasions clares. Un error ha fet que es posaren per davant i a partir d’ací el Leganés s’ha replegat i ha sigut encara més complicat. Els davanters s’han mogut bé, posant en dificultats a la defensa del Leganés. Cal intentar continuar millorant, però la línia és bona”, ha assegurat.

Finalment, Calleja ha destacat estar “satisfet” amb el treball realitzat pels seus hòmens, encara que ha reconegut que “este resultat no és bo i ens exigirà molt en el partit de volta de dimecres que ve”.

Fitxa:

CD Leganés: Champagne; Tito, Bustinza, Siovas, Raúl García; El Zhar (Mantovani, m. 88), Rubén Pérez (Eraso, m. 46), Gumbau, José Naranjo; Gabriel i Amrabat (Beauvue, m. 56).

Villarreal CF: Barbosa; Mario, Álvaro, Pau, Rukavina; Castillejo, Ramiro (Rodrigo, m. 74), Trigueros, Cheryshev (Fornals, m. 66); Raba i Enes Ünal (Bacca, m. 60).

Gol: 1-0. Min. 50: Amrabat.

Àrbitre: Sánchez Martínez (C. Murciano). Groga a Rubén Pérez i Siovas (Leganés); Álvaro (Villarreal).

Estadi: Estadio de Butarque.

(Fotos: Villarreal CF)

error: Contingut protegit!