El dissabte s’inaugura l’exposició 6 línies analògiques 0,08 MEGAHERTZ en la Llotja a les 20:00 hores
La tradicional volta de les Nadales de Morella complix 100 anys

Morella està preparada per al cap de setmana de Nadal amb activitats tradicionals i culturals perquè morellans, morellanes i visitants puguen disfrutar de la ciutat. D’aquesta manera, Cantem al Nadal a càrrec de l’Escola de Música i la Rondalla, la inauguració de l’exposició 6 línies analògiques 0,08 MEGAHERTZ, estan solidari, la xarrada Alpinisme en Kirguistán i Nepal i les tradicionals nadales són els actes principals durant els dies 23 i 24 de desembre.

La regidora de Cultura, Rocío Querol, ha destacat “la gran varietat d’activitats que es poden realitzar en Morella, les quals complementen l’oferta cultural i patrimonial de la ciutat”. L’edil ha recordat que “en la Sala del Consell estan exposats tots els cartells que es van presentar al concurs per anunciar el 54 Sexenni i que les llums de Nadal es posen en marxa cada nit”. Rocío ha comentat que “enguany se celebren els 100 anys de les Nadales de Morella, així, l’Associació Musical Mestre Candel oferirà aquestos per a les persones majors en la residència de la 3a edat i, després, realitzarà la volta tradicional des de la plaça de l’església“.

Agenda del cap de setmana

El dissabte 23 de desembre el Teatre Municipal de Morella alberga el concert Cantem al Nadal amb la coral infantil de l’Escola de Música i la Rondalla de Morella a les 18:30 hores. A continuació, la Llotja de l’ajuntament acull la inauguració de l’exposició 6 línies analògiques 0,08 megahertzs a les 20:00 hores.

El diumenge, el dia de la nit de Nadal, a les 10:00 obrirà la parada solidària del 0,7% en el carrer Blasco de Alagón. Després, la Casa Ciurana acull la xarrada Alpinisme en Kirguistán sobre l’expedició realitzada per quatre jóvens morellans al pic Lenin-Pamir, a les 12:30 hores. A la vesprada es realitzen les tradicionals nadales d’aquest dia. Primer en la residència de la 3a edat per a les persones majors a les 18:00 hores i després la tradicional volta de les Nadales començarà a la plaça de l’església a les 19:00 hores.

A més, durant estos dies està oberta l’exposició dels cartells que van participar en el concurs per anunciar el 54 Sexenni en la Sala del Consell de l’ajuntament de Morella. També, l’enllumenat especial de Nadal en Morella es pot disfrutar durant aquests dies i fins al 7 de gener pels principals carrers de la ciutat. També estan oberts els principals museus i monuments de Morella durant els dies 23 i 24 de desembre com el Castell, les Torres de Sant Miquel i Temps de Dinosaures. Les pintures rupestres de Morella la Vella es poden visitar durant el cap de setmana amb inscripció prèvia en l’Oficina de Turisme de Morella.

error: Contingut protegit!